Föreläsning: Skapa förändring genom beteendedesign

Om vi vet att broccoli är nyttigare än godis, så väljer vi förstås broccoli. Och om ledningen förklarar varför det är viktigt att exekvera den nya strategin, så kommer medarbetarna såklart att göra det. Eller?

För att kunna utforma förändringsprocesser som får människor att arbeta på nya sätt, behöver vi förstå hur människor faktiskt agerar vid olika vägval. Inte hur vi tror att människor agerar. Och inte hur vi tycker att de borde agera. Utan hur de faktiskt agerar. Beteendedesign är ett angreppssätt som hjälper er utforma processer, kommunikation och den fysiska och digitala arbetsplatsen, så att det blir lätt för målgruppen att göra rätt.

Genom den här föreläsningen får ni:

  • inblick i vad beteendedesign är
  • exempel på hur andra organisationer framgångsrikt tillämpar det för att skapa förändrade beteenden.
  • förslag på hur ni kan komma igång med att tillämpa beteendedesign för att skapa verklig förändring.

Inspirerande och energifyllt kunde vi efter en workshop med Emily få igång tankar och idéer till hur vi konkret kan arbeta med beteendedesign i våra projekt. Emily levererar med timing, kunskap och insikt.

Sara Lorehn, verksamhetsutvecklare, Stockholm Exergi


Målgrupp: Chefer, ledare och förändringsledare.

Talare: Emily Rosenqvist, förändringsledare och strategisk verksamhetsutvecklare.

Pris: 15 000 kr exklusive moms för upp till ca 50 deltagare digitalt eller i Stockholm. Vid större grupper eller på annan ort, kontakta mig så ger jag ett prisförslag.

Längd: Ca 45 minuter inklusive en liten stund för reflektion och diskussion för att fånga upp deltagarnas tankar och idéer. Längden kan anpassas utifrån era önskemål.

Plats: Min bas är i Stockholm. Digitalt funkar alltid. Jag kommer mer än gärna även till andra ställen, och då tar jag fram prisförslag utifrån restid och resekostnader.

Boka: Kontakta mig idag för att boka ett inspo-seminarium för din grupp! Du når mig på emily@letitflow.se eller telefon 070-483 2767.